Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hri Vitalion
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar HRI Red Beet sfecla, tamaduitorul rosu
77 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tablete hematopoietice şi imunoprotectoare

În prezent viaţa de zi cu zi este mult accelerată şi stresantă, ceea ce creşte frecvenţa anemiei şi imunităţii scăzute. Dacă nu reuşim să introducem în organism cantitatea adecvată de fier, respectiv de oligoelemente, atunci nu numai că ne scade productivitatea, dar devenim ţintele unor boli severe. Eficacitatea tabletelor hematopoietice şi imunoprotectoare HRI Red Beet este asigurată de componentele vitale extrase din sfeclă.

Pe plan mondial cauza cea mai frecventă a anemiei este carenţa de fier. Sfecla conţine fier şi alte substanţe minerale şi vitamine, astfel stimulează producţia de eritrocite şi întăreşte sistemul imunitar. Sfecla este leguma din care organismul poate utiliza fierul cu cea mai mare uşurinţă şi în plus conţine acid folic, care de asemenea stimulează hematopoieza.
Produs natural pentru stimularea hematopoiezei şi creşterea rezistenţei sistemului imunitar.
Tratamentul cu sfeclă este o metodă terapeutică augmentară în cancer, deoarece împiedică înmulţirea celulelor canceroase. Culoarea roşiei a sfeclei provine de la colorantul denumit betanină, care este antioxidant şi ajută la prevenirea bolilor tumorale şi a celor cardio-vasculare.

Inregistrare online in Clubul Hri Vitalion: http://www.vitalion.hu/?q=ro/application/form&sid=32384

Hri Vitalion pe facebook: https://www.facebook.com/hrivitalion.ro.esztegareniko
Din Gura in Gura