Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hri Vitalion
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Hri Green Base
77 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Adeseori, în spatele bolilor nu se află agenţii patogeni ci hiperaciditatea.

Cea mai frecventă cauză a hiperacidităţii este alimentaţia necorespunzătoare. Consumăm cantităţi prea mari de alimente de origine animală care produc aciditate (carne, caşcaval, ouă), bem prea multe băuturi acide (cafea, ceai, băuturi alcoolice), respectiv introducem o cantitate mare de glucide în organism. În afară de acestea, fumatul şi stresul produc la rândul lor aciditate.
Acidificarea cauzează o gamă largă de probleme de sănătate.

Când echilibrul pH al organismului nostru se răstoarnă, trebuie să facem faţă mai multor probleme, ca de exemplu tulburări digestive, depresie, oboseală, osteoporoză, tensiune arterială ridicată, diabet zaharat, cancer, obezitate.
Restabilirea echilibrului pH necesită un regim alimentar corect. Aceasta înseamnă că trebuie să consumăm alimente alcalinizante (legume, fructe cu un conţinut redus de zahăr etc.), şi o mare cantitate de apă.

Tableta HRI Green Base ajută la restabilirea echilibrului pH al organismului Dvs., prin utilizarea acestuia obţineţi o mare cantitate de hrană verde, iar într-un mediu alcalin optim corpul se vindecă pe sine.
Odată cu restabilirea echilibrului pH, corpul va începe să se elibereze de grăsimile în plus, care s-au acumulat ca o consecinţă a acidificării. Creşte nivelul de energie şi se întăreşte sistemul imunitar al organismului. Informatii, comanda si alaturare pe site
http://eniko.vitaliontabletta.ro/

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura